Over onze

BSO diensten
 

BUITENSCHOOLSE WERKDRUK

 

De werkdruk op uw pedagogische medewerkers is normaal gesproken al redelijk hoog. Wanneer een van uw medewerkers door een ziekmelding of een andere onverwachte gebeurtenis niet kan komen werken dan wordt deze druk over het algemeen, nog hoger.

G-recreatie kan u eenvoudig BSO-medewerkers leveren voor een kort- of langere tijdelijk dienstverband. Onze pedagogisch medewerkers zijn in het bezit van zowel een VOG-verklaring en de voor BSO-werkzaamheden vereiste kwalificaties.

Heeft u behoefte aan een of meerdere tijdelijke BSO- medewerkers, neem dan contact met ons. Ons aanbod is altijd maatwerk op basis van uw behoefte. We horen graag hoe we van toegevoegde waarde kunnen zijn voor uw BSO.

BSO medewerker

U kunt onze sportieve en/- of creatieve pedagogisch medewerkers inzetten op uw buitenschoolse opvang locaties. Er zijn meerdere mogelijkheden voor zowel kort- en langdurige aanvragen. Bijvoorbeeld om de werkzaamheden van een collega tijdens een periode van zwangerschapsverlof, op te vangen.

“Voor ondersteuning en Workshops die bijdragen aan de talentontwikkeling van uw leerlingen”

Wij nemen uw zorgen uit handen door ervoor te zorgen dat een van onze gediplomeerde pedagogisch medewerkers de taken van uw vaste medewerkers overneemt. Praktisch hierbij is dat onze invalkrachten zowel als flexwerker en creatief- of sportmedewerker kunnen worden ingezet bij uw BSO. Naast kinderopvang bieden wij ook workshops aan, die gericht zijn op de talentontwikkeling van de kinderen.

TSO medewerker

Continurooster?… Pauze sport…
G-recreatie heeft diverse mogelijkheden waar het gaat om Sport & Spel opties tijdens bijvoorbeeld; een continurooster, waarbij leerlingen uit een lopende keuzemogelijkheden hebben;

  • Clinics volgen
  • Spellen met taal & rekenen beoefenen
  • Vrij spelen
  • Aan de slag met ons edutainment programma, vrijwel ongemerkt bevordert deze keuze het pro‐sociale gedrag bij uw leerlingen.

 “G-recreatie weet hoe lastig het kan zijn om als leraar rustig pauze te houden…”

Ook deze lessen zijn volledig op de leerlingen populatie van een school af te stemmen.

G-recreatie is al meer dan 10 jaar actief in de regio Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer en verzorgt voor korte en lange periodes de sport- en spelactiviteiten in de pauze en neemt hierbij de sturing op zich. G-recreatie denkt graag mee met uw school, geheel op maat ontwikkelen een complete activiteitenplanning voor uw leerlingen!

Activiteiten

Volgt

Deelnemers

Verschillende Progammas

Scholen

Jaar ervaring

Contact gegevens

Locatie: Laan van Waalhaven 287 – unit 3,
2497 GL   Den Haag

Telefoon: 015-3640259

Email: info@g-recreatie.nl

Openingstijden: 

  • Ma t/m Vr: 09:00 – 19:00
  • Za & Zo: 09:00 – 18:00  (alleen telefonisch bereikbaar)