Contact

Neem contact met ons op

 

Adres

Laan van Waalhaven 287 – unit 3
2497GL Den Haag

Openingstijden

M-V: 9 – 19hr
Weekend: 9 – 18hr

Telefoon & Email

015-3640259
info@g-recreatie.nl

Email

Stuur ons een bericht

FAQ

Veel gestelde vragen

G-recreatie is al een aardige tijd bekend onder scholen en ouders. We staan er dan ook niet raar van te kijken als er zo nu en dan een vraag binnen komt. Juist daarom hebben we de meest gestelde vragen voor u op een rijtje gezet. Mocht uw vraag er niet tussen staan, stuur gerust een berichtje, wij zullen u zo snel reageren.

Heeft de letter 'G' in G-recreatie dezelfde betekenis als G-sport?
De letter ‘G’ van G-recreatie heeft geen link met het symbool ‘G’ voor gehandicapten, wel zijn we bezig met gehandicapten activiteiten. De ‘G’ van G-recreatie komt uit de achternaam van de directeur; Groen. 
Hoe ver mag een stopcontact van de attractie zijn?

Als u een verlengsnoer van 20 meter gebruikt van het stopcontact naar de attractie moet dat nooit een probleem zijn. U kunt meer of langere verlengsnoeren gebruiken maar u raakt dan wel spanning kwijt. Bij een vol belast stopcontact en een verlengsnoer van 100 meter zal een springkussen blower waarschijnlijk NIET GOED FUNCTIONEREN. Uw luchtkussen wordt niet hard genoeg, dit is gevaarlijk voor de gebruikers en er is een goede kans dat de blower warm loopt en kapot gaat. Kortom: GEBRUIK NIET TE VEEL EN LANGE VERLENGSNOEREN!

Kan ik mijn bestelling nog annuleren?
U kunt altijd annuleren. Afhankelijk van het moment waarop moet u hiervoor een vergoeding betalen. Kijk in de algemene voorwaarden voor de exacte regels.
Zijn jullie prijzen incl. of excl. BTW?
Wij rekenen altijd met prijzen incl. BTW, maar omdat wij u graag eerlijke en volledige informatie geven staat naast de prijs incl. BTW ook het bedrag excl. BTW op onze website.
Als ik iets huur, hoe lang heb ik het dan?

In principe huurt u onze materialen voor een kalenderdag. Bij afhaalhuur kunt u het gehuurde de huurdag ophalen en weer terugbrengen. Indien u dat wilt en het is bij ons mogelijk dan kunt u het ook de middag voor de huurdag ophalen en de ochtend erna weer terugbrengen.

Heb ik genoeg stroom voor een springkussen?

Een springkussen (of andere opblaas attractie) heeft meestal 1 blower van 1500 Watt. Dat is hetzelfde als b.v. een waterkoker. Als u deze kunt aansluiten kan een springkussen ook. Let op: u kunt geen 3 waterkokers tegelijk aansluiten op 1 normale groep, dus ook geen 3 springkussen. Als u twijfelt vraag het ons dan.

Kunnen jullie ook bezorgen?

Natuurlijk kunnen wij ook onze springkussen of Attracties&Spelen bezorgen! De prijzen op onze website zijn op basis van bezorgen binnen een straal van 15 kilometer vanaf Pijnacker. Na 15 kilometer rekenen wij hiervoor de volgende bezorgkosten.

Voorrijkosten:        2x € 12,10
Kilometerkosten:   4x afstand x € 0,50 per kilometer

Kiest u ervoor om het gehuurde materiaal zelf op te komen halen..? U kunt via uw reservering op onze website “indien mogelijk zelf ophalen” aanvinken, vervolgens nemen wij contact met u op i.v.m. ophaaltijden.

Wat weegt een springkussen en kan ik het zelf zonder hulpmiddelen meenemen en opzetten?
Een gemiddeld opblaaskussen weegt tussen de 50 en 150 kg. Bij sommige kussens staat het gewicht er op onze site bij. Met 2 personen kan een gemiddeld kussen geladen en opgezet worden.
Als u een opblaaskussen komt ophalen vraag ons dan om tips, die geven wij graag.
Ik heb een fout gemaakt bij een aanvraag, kan ik dit nog terug draaien?

Dat hangt er helemaal van af, stuur ons een e-mail of bel ons en vertel wat er mis is gegaan, wij zullen dan ons best doen om het op te lossen.

Kan ik de gehuurde attracties ook een dag eerder ophalen?

Als het met onze planning uitkomt kunt u uw bestelling de dag voor de huurdatum tussen 14.00 en 17.00 uur ophalen en de dag na de huurdatum tussen 9.00 en 12.00 uur weer terugbrengen. Exacte afspraken hierover kunnen we in de week voor de betreffende datum maken. Indien het uitkomt met onze planning mag u voor zaterdag gehuurde materialen weer op maandag terug brengen.