Over

Onze diensten en aanbod

 

Over ons

Bredescholen

Brede scholen en Integraal Kind Centrum (IKC) zijn in heel Nederland in ontwikkeling. Het is een netwerk van voorzieningen voor kinderen, jongeren en gezinnen in de buurt, met de school als middelpunt. Een brede school of een IKC werkt samen met organisaties voor kinderopvang, welzijnsinstellingen, peuterspeelzalen, bibliotheken en instellingen voor sport en cultuur. Brede scholen en Integraal Kind Centra komen vooral voor in het primair onderwijs (po), maar ook steeds vaker in het voortgezet onderwijs (vo).

“Bij Edutainment worden educatie, beweging en plezier door onze activiteiten bijeengebracht.”

G-recreatie ontzorgt diverse scholen met de Integraal Kind Centrum en/- of in de Brede School activiteiten. Iedere activiteit is gebaseerd op zelfontwikkelde leerlijn, die aansluit op de kerndoelen in het onderwijs. Wij delen onze kennis en zetten onze ervaring in om zoveel mogelijk leerlingen de kans te geven zich te ontwikkelen op het gebied van sportieve , creatieve en educatieve vlak.

Onderwijs

Edutainment brengt educatie, beweging en plezier samen.
Onze edutainment-activiteiten zijn ondergebracht in verschillende academies zoals Sport Academie, Natuur Academie, Dans Academie, Kook Academie, Avonturen Academie, Knutsel Academie en Kunst Academie. Iedere activiteit is gebaseerd op zelfontwikkelde leerlijnen, die aansluit op de kerndoelen in het onderwijs. Tevens voorzien wij uw school van de benodigde materialen en een onderwijsbevoegde docent-of vakdocent.

Om meer te weten te komen over onze zeer complete Edutainment Activiteiten aanbod of u wilt een activiteit op maat, maakt u gebruik van ons gratis adviesgesprek. U kunt contact opnemen via info@g-recreatie.nl of telefonisch 015-3640259

Gehandicapten-sport

Het maakt niet uit of je een lichamelijke of geestelijke beperking hebt. Wel kan het je leven een beetje lastiger maken, en heb je vaak een extra uitdaging tijdens het sporten.

G-recreatie biedt speciaal voor deze groep uitdagende en sportieve activiteiten aan. Sporters met een beperking krijgen goede en vakkundige begeleiding van een gekwalificeerd docent en/of  trainer. Zij zorgen er voor dat je ondanks je beperking optimaal kunt genieten van het beoefenen van de handboog-sport.

Het gaat immers om dat ene moment.

 

 

 

 

evenementen

Bent u op zoek naar een actieve vorm van edutainment?…. Bijvoorbeeld voor uw winkelcentrum, wijkfeest, foodtruck festival of andere groot of klein evenement of feest, dan bent u bij G-recreatie aan het juiste adres!
G-recreatie beschikt over een veelheid aan activiteiten en materialen die uw evenement of activiteit compleet maken. Denk bijvoorbeeld aan springkussens, stormbanen, Oud Hollandse spelen in een nieuw design, outdoor activiteiten met o.a handboogschieten, klimmen en survivalparcours.

Door een gevarieerd aanbod van activiteiten met een nieuw of vernieuwend karakter. Kunt u uw evenement onderscheiden. Dit doen wij door net dat beetje extra te geven….. waarbij uw gasten zich geen enkel moment hoeven te vervelen.

Dit alles begeleid door de altijd enthousiaste medewerkers van G-recreatie

Groeps-activiteiten

Wat velen niet weten, is dat G-recreatie ook actief is op het organiseren van groepsactiviteiten voor bedrijfsevents, buurtfeesten, familie en/-of kinderfeestjes. Aan de hand van de samenstelling en grootte van de groep wordt een passend programma gemaakt. De activiteiten tijdens het programma zijn uitdagend, grensverleggend, maar zijn voor iedereen haalbaar. Wij houden rekening dat niet iedereen van een actief programma houdt en zullen daarvoor een divers en op de groep afgestemd programma realiseren.

Om uw programma compleet te maken is het mogelijk het programma te combineren met een lunch, diner of borrel. Denk bijvoorbeeld ook eens na over een gastspreker of thema, zodat uw programma buiten ontspanning en gezelligheid ook een educatief karakter krijgt. Zo kan er een topsporter van een Nationaal team komen spreken over zijn en/-of haar strijd naar de medailles en de vergelijking geven met het management van het bedrijf.

Het samen zijn en beleven staat centraal!

Deelnemers

Verschillende Progammas

Scholen

Jaar ervaring

Contact gegevens

Locatie: Laan van Waalhaven 287 – unit 3,
2497 GL   Den Haag

Telefoon: 015-3640259

Email: info@g-recreatie.nl

Openingstijden: 

  • Ma t/m Vr: 09:00 – 19:00
  • Za & Zo: 09:00 – 18:00   (alleen telefonisch bereikbaar)