Cursus aanbod

Al bekend met G-Handboogschieten bij Ipse de Bruggen

“G- Handboogschieten” of handboogschieten op je eigen niveau. Het leven kan best wel eens lastig zijn als je autisme of een aandachts- en concentratiestoornis hebt. Of je nu een lichamelijke of geestelijke beperking hebt, je hebt vaak een extra uitdaging wanneer je graag sport.

G-recreatie biedt uitdagende, sportieve activiteiten, begeleidt door een goed gekwalificeerde docent en/-of trainer. We leveren graag een substantiële bijdrage aan de ontwikkeling van motorische en mentale vaardigheden. Wij hanteren een gedisciplineerde werkwijze, hebben op diverse vlakken ruime ervaring opgebouwd en zijn altijd enthousiast om les en begeleiding te geven.

Sporters met een beperking krijgen bij G-recreatie goede en vakkundige begeleiding. Deze zorgen ervoor dat je ondanks je beperking kunt genieten van het beoefenen van de handboogsport.

Deze cursus bestaat uit 5 weken lang 1 les per week van circa 1 uur waarbij er tijdens elke les aandacht wordt besteed aan een van de vele aspecten van het boogschieten. Je krijgt uitleg over het materiaal, veiligheid en leert de basistechniek onder begeleiding van ervaren docenten. Aan het einde van de cursus heb je een niveau bereikt waarmee je met de andere leden mee kunt trainen.

 

Prijzen beginnerscursus

De kosten voor de cursus bedragen € 50,00 dit is inclusief materiaal (een armbeschermer, een sling en een vingertab).

Tijden les schema:

Er zijn twee tijdsblokken waarvoor u kunt aanmelden.

Blok 1 17.30 – 18.15 uur
Blok 2 18.15 – 19.00 uur

De lessen beginnen precies op de start tijd, graag willen we dan beginnen met de les, kom dus iets eerder om je boog alvast te pakken.

Start datum cursusaanbod

Beginnerscursus 17 juni 2019 t/m 15 juli 2019.
Beginnerscursus 09 september t/m 14 oktober 2019
Beginnerscursus 04 november 2019 t/m 02 december 2019

 

Locatie:
Gymzaal Bewegingscentrum Ipse de Bruggen
Brasserskade 4
2631 NC Nootdorp

Aanmelden voor deze cursus of vragen over deze cursus, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@g-recreatie.nl